Majdnem az életébe került a TikTok-trend: fekete trutyit hányt a 13 éves lány

Forrás: Thinkstock -
vakbél bélgyulladás Tiktok nyelvpiercing sürgősségi műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes TikTok-trendet utánzott: sürgősségi műtétre szállították kórházba a 13 éves lányt, miután gyomorfájdalmai voltak és valami fekete cuccot kezdett kihányni.

A TikTok-on vírusként keringett a videó, melyben azt mutatták be a követőknek, hogyan lehet nyelvpiercinget imitálni azzal, ha két kis mágneses golyót a nyelvünk alá és fölé helyezünk. A 13 éves Elisabethnek majdnem az életébe került ez a játék - írja a Liverpool ECHO.

Nyelvpiercing Forrás: Thinkstock

A lányt a sürgősségire kellett vinni, miután erős gyomorfájdalmak törtek rá. Először azt hitték, hogy vakbélgyulladása van, majd elkezdett hányni, melynek a színe fekete volt. Akkor arra jutottak, hogy bélgyulladása van, amikor azonban megvizsgálták, fekete kis golyókat találtak a gyomrában és a beleiben. Elisabeth a mutatvány próbálgatása közben lenyelhetett pár mágneses golyót, melyek a vakbelébe és a beleibe fúródtak.

A sebészek végül összesen 15 mágnesgyöngyöt távolítottak el a fiatal lány belső szerveiből. Ki kellett venni a vakbelét és eltávolították a belének egy részét. Nem ő az első, akit kórházba kellett szállítani az új őrület miatt, legutóbb egy 11 éves fiúnak kellett az életéért küzdenie, ő 5 mágneses golyót nyelt le véletlenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.