Meglepték a rendőrök az 5 éves Elenát, aki profi módon hívta a 112-t

meglepetés rendőrök kislány hős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, egy ötéves kislány hívta a 112-t, miután az anyukája elájult otthon. Elena nagyon bátran viselkedett, és elmondta, a mentősöknek, mit történt. A bátor és talpraesett cselekedete miatt nemrég a rendőrök meglátogatták őt. 

Hihetetlenül bátor és talpraesett viselkedésről nyújtott tanúbizonyságot Elena, aki felhívta a 112-t miután észrevette, hogy anyukája elájult a konyhában. Elena a telefonban el tudta mondani, hogy hol laknak és a saját nyelvén azt is, hogy mi történhetett az édesanyjával.

A Magyar Rendőrség Facebook-oldalára feltöltött bejegyzésből most kiderült, hogy a rendőrség munkatársai meglátogatták a kislányt, aki szemmel láthatóan nagyon örült a találkozásnak.

"Bóna Gyula alezredes úrnak a Miskolci Hívásfogadó Központ vezetőjének megtiszteltetés volt átadni a csomagokat. Vele együtt izgultunk, hogy sikerül-e elnyerni a tetszésüket a játékokkal, de nem csalódtunk, minden apróságnak végtelenül örültek. Naná, hogy a kedvencük a szirénázó rendőrautó volt. Csak abban bízunk, hogy a parketta jól bírja majd a kiképzést.
Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen csodaszép, vidám és rendkívül talpraesett gyerekeket ismerhettünk meg bennetek" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.