Megőrült a világ! Csiszolópapírral szőrteleníti a lábát egy nő: erre buzdít mindenkit - Videó

csiszolópapír szőrtelenítés Tiktok smirgli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jules csupán megfigyelőként volt jelen a TikTok nevű platformon, ám most elkészítette első videóját, méghozzá nyomós okból.

Jules úgy döntött, megosztja igen különös szőrtelenítési technikáját a világgal: csiszolópapírral esett neki a lábának.

Egy 600-as finomságú csiszolópapírral kezdte el körkörös mozdulatokkal dörzsölni a lábszárát. A művelet után Jules rendkívül boldog, állítja ennyire puha és szőrtelen még sosem volt a bőre.

Már a kommentelők többsége is felhívta ennek az eljárásnak a veszélyeire Jules figyelmét, de mi most itt is szeretnénk kiemelni, hogy senki se akarjon ilyen módon szőrtelen lenni!

A csiszolópapír ugyan eltávolítja a szőrt, de ezzel egyidejüleg a bőr felső hámrétegéből is lecsiszol egy részt, amivel károsítja a szervezet természetes védekező képességét, szabad utat nyitva a fertőzéseknek. Nem mellesleg pedig rendkívül könnyű komoly felületi sérüléseket is okozni egy smrigli papírral.

Íme a videó, amit senki se másoljon!

@jules49of

New way to shave my legs! Thanks #accountantsoftiktok#lifehack#shaving#softskin#hairremoval#tryingnewthings#saywhat#noway

♬ original sound - user4357903546257

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.