A 3 legbizarrabb előrejelzés időutazóktól, amiket 2021-re jósoltak

Forrás: Shutterstock -
bizarr időutazás időutazó Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTok csatorna követői imádják az időutazós videókat, még akkor is, ha jócskán megkérdőjelezhető, mennyire valós, amit az állítólagos időutazók állítanak. 

Az időutazók, akik leginkább a TikTok-on hódítanak rövid videóikkal, bizarr jóslatokat tettek közzé a közeljövőre vonatkozóan. Annak ellenére, hogy állításaikra nincs semmi bizonyítékuk, emberek milliói követik őket. A Daily Star összegyűjtötte a három legvadabb teóriát, melyet az időutazók kitaláltak.

1. Hatalmas hullám közeleg

A Time Voyager felhasználó azt állítja, hogy 2020 decemberében érkezett a Földre, azért, hogy segítse és figyelmeztesse az embereket arra, hogy rossz dolgok fognak történni. Ilyen például, hogy állítása szerint 2021 nyarán egy hatalmas hullám fog lecsapni a Földre, mely nagy pusztitást visz majd végbe.

Öt szörfös lelte halálát a holland partoknál tomboló viharos szél miatt hatalmas hullám Forrás: Shutterstock

2. Egy veszélyes lény tűnik fel a Földön

Úgy tűnik, hogy 2021 a természeti katasztrófák és a legveszélyesebb lények éve lesz. A Tiktok másik időutazója, aki állítása szerint 2582-ből érkezett, azt állítja, hogy 2021. október 6-án felfedezünk egy olyan félelmetes és veszélyes lényt, amely nem hasonlít semmi másra. A valaha leveszélyesebb lényt Gazaurnak hívják és Ausztrália akácerdeiben fedezik majd fel.

3. A szupererő valósággá válik

A harmadik időutazó azt állítja, hogy a 2484-es évből származik és azt látja, hogy 2021. december 20-án nyolc ember szuperhatalmat kap majd a nap energiahullámaiból, ami erőt ad nekik a teleportálásra, repülésre és az időjárás manipulálására.

@thatonetimetraveler

8 humans will receive super powers on December 20th, 2021. ##fyp##foryou##foryoupage##timetravel##timetraveler

♬ Time Travel - Lovett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.