Ez az a plasztikai műtét, amelyet minden pasi bevállalna

Forrás: Shutterstock -
plasztikai műtét Ébredj velünk videó Life TV férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány évvel ezelőtt még teljes tabunak számított a férfiak körében a plasztikáztatás, azonban mára már egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Dr. Urszán Albert plasztikai sebész elárulta, mely beavatkozások kérik a leggyakrabban a férfiak. 

A Life TV reggeli műsorában, az Ébredj velünkben volt vendég Dr. Urszán Albert plasztikai sebész, aki elárulta, hogy némely plasztikai beavatkozások igencsak népszerűek a férfiak körében.

"A férfiaknál az úgynevezett gynecomastia, ami egy görög eredetű szó, a női mell, az gyakrabban fordul elő, régebben nem csak sportolóknál, testépítőknél is amatőr szinten, amikor tesztoszteront adtak be maguknak és az emlőbe egy csomó keletkezett és ez a csomó a későbbiekben problémát okozhatott" - magyarázta a plasztikai sebész.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Ez a csomó pubertás korban is előfordulhat, hiszen mindkét nemben megtalálhatóak férfi és női nemi hormonok is.

Előfordul, hogy valaki érzékenyebb a női nemi hormonra, a mirigyállománya elkezd növekedni, amit még zsírréteg is körbeölel, ami sok férfi számára zavaró tud lenni.

Manapság rengetegen küzdenek a "nőies mell" problémával, ez a legggyakoribb, ami miatt kés alá fekszenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.