Hét gyerek után is folyton nagylánya nővérének nézik a 46 éves fitneszladyt - Videó

fiatalság fitneszlady fitnesz nővér gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Enslow 46 éves, és hét gyerek boldog édesanyja. Bár elfoglaltsága akad bőven, heti háromszor több órát tölt az edzőteremben, alakja pedig igen csak irigyléreméltó.

A fitt anyuka azt állítja, hogy 20 évesen sokkal elhanyagoltabb volt, mint most, így az, hogy ki mennyi idős, szerinte nem sokat nyom a latba.

Onnantól viszont már tök jó volt, minden gyerekkel magabiztosabb és erősebb lettem, és már nem csinál ki úgy az anyaság, mint régen"

– árulta el Jessica, aki 1994-ben szülte meg első gyermekét.

A dögös anyuka Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg fotókat családjáról, ahol tapasztalatairól is beszámol. Az egyik családi fotó mellé például azt írta, a kisgyermekek, a tinédzserek, és a már majdnem felnőtt gyerekek is kimerítőek, így nem baj, ha egy anyuka azt érzi, "megfullad", ugyanis el kell fogadni, hogy egy édesanyának is vannak korlátai, és nem terhelhető a végtelenségig.

Íme, a videó, amire mindenki azt hiszi, Jessica valójában nagylánya nővére:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.