Sáfrány Emese: "Jó orvos, szülésznő és a párom nélkül lehet, nem ment volna..."

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
édesanya szülés vallomás szülőszoba Aleska Diamond édesapa szülésélmény Sáfrány Emese sztármami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legboldogabb időszakát éli Sáfrány Emese. Gyermeke születése óriási öröm számára, de a sztármami azt sem titkolja, hogy szülés tartogatott drámai meglepetéseket.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a vártnál egy picivel hamarabb érkezett Sáfrány Emese első gyermeke. A baba azért azt még megvárta, hogy apukája végigszurkolhassa a focimeccset, és beérjen a gyönyörű kismamához a kórházba.

Sáfrány Emese, nem titkolja, hogy voltak olyan pillanatok, amikor úgy érezte, hogy a megfelelő segítség nélkül nem tudná folytatni. Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

Emese fantasztikus napokat élhet most át, hiszen már hazamehettek a kórházból és babájával mindketten tökéletes egészségnek örvendenek.

A dögös légtornász életét számtalan követője nap, mint nap figyelemmel kíséri, és természetesen a szülésére is nagyon kíváncsiak voltak. A minap Emese kérdezz, felelek sztoriban válaszolta meg a követői kérdéseit. Az egyik válaszban arról is mesélt, hogy mit kellett átélnie a szülőszobán. Nem titkolja, hogy voltak olyan pillanatok, amikor úgy érezte, hogy a megfelelő segítség nélkül nem tudná folytatni.

"Jó orvos, szülésznő és a párom nélkül lehet, nem ment volna... legalábbis voltak pillanatok, amikor úgy éreztem... De minden fájdalmat megér az élmény."

– árulta el Instagram-sztorijában Emese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.