Pálinkával és koncertjeggyel mentette meg egyik rajongója életét Pásztor Anna

koncertjegy Anna and the Barbies öngyilkos pálinka öngyilkosság Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna rengeteg levelet és üzenetet kap rajongóitól, Megírják gondjukat, bánatukat, többen azzal is fenyegetőznek, hogy eldobják az életüket. Az énekesnőnek azonban sikerült megmentenie egyiküket.

Pásztor Anna Kadarkai Endrével beszélgetett a Szavakon túl című műsorban. Itt mesélte el, hogyan mentette meg egyik rajongója életét, aki karácsony előtt hívta fel azzal, hogy az ünnepekkor öngyilkos lesz.

Anna erre a következőket mondta neki: "Figyelj, nem tudok mit mondani, és nem is tisztem, de annyit tudok mondani, hogy 28-án lesz egy koncertünk, ha oda eljössz, meghívlak két pálinkára és felírlak a VIP-listára. Ott lesz a neved, gyere el, ha 28-án ott leszel, tudom, hogy élsz."

A rajongó ott volt, pálinkáztak is, és megköszönte Annának, amit érte tett.

Pásztor Anna megmentette az egyik rajonó életét Forrás: TV2

A beszélgetésből az is kiderült, hogy milyen nehéz Annának kezeni azt a regeteg gondot, amit az emberek rápakolnak.

"Ezt is meg kellett tanulni kezelni, mert sokáig hagytam. Mivel az emberek kínjukban nem tudják, hova menjenek, ezt lapáttal pakolták rám. A hivatástudatom azt mondja, sok embernek kell segítenem, nem kettőnek, aki nyakba hány, utána összekarmol részegen és nem is emlékszik rá. Ez a fajta 'fotózkodjunk és utána részeg embereket vigasztaljunk' dolog már nem megy. Sokszor volt, hogy egy kétórás koncert után négy órát vigasztaltam" - idézi az énekesnőt a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.