Bódi Sylvinek halálközeli élménye volt - Rettegett a fulladástól, egy nap azonban megtörtént a legrosszabb

Forrás: Bódi Sylvi / Instagram -
halálfélelem Bódi Sylvi félelmek szörf halálközeli élmény fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi köztudottan a szörfözés szerelmese, ám évekkel ezelőtt szinte rettegett a fulladástól, és még a fejét se merte beletenni a vízbe.
Bódi Sylvi a szörf szerelmese Forrás: Bódi Sylvi / Instagram

Bódi Sylvi már 12 éve szörföl, de még mindig nem érzi magát igazán jó hullámlovasnak. Ám mégis rengeteget köszönhet ennek a sportnak, hiszen legnagyobb félelmét sikerült általa maga mögött hagynia.

„Átéltem halálközeli élményeket. Volt, hogy a hullám nagyon odavágott a korallzátonyhoz, megsérültem, nem kaptam levegőt, és ki kellett menteni. Amitől féltem, azzal szembesültem is, de valahogy mindent túléltem. Mindemellett időközben ez az egész egy olyan csodálatos szerelemmé változott, amire előtte sose gondoltam volna. Ezért érdemes legyőzni a korlátainkat. Sokszor egy olyan dolog, amitől rettegsz vagy tartasz, az vezet egy ilyen óriási szenvedélyhez" – mondta a lapnak Bódi Sylvi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.