Ezek a fürdőhelyek idén újdonságokkal várják a látogatókat

látogató fürdőhely komplexum Nyár fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet panaszunk az időjárásra, ugyanis idén tényleg tombol a nyár. Választhatunk nyugodt tófürdőt a természet lágy ölén, vagy egy élményekben gazdag fürdőkomplexumot: cikkünkben bemutatunk néhány fürdőhelyet, ami sok újdonsággal várja vendégeit.

A travelo összegyűjtött néhány, az utóbbi időben megújult vagy átalakult strandolós helyszínt, amelyeket idén nyáron érdemes felkeresni. A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum idén nyártól a strandfürdő kiegészítő szolgáltatásaként várja a vendégeket.

A Prémium Zóna különleges látványelemeket, egyedi víziélményeket és kényelmi wellness-szolgáltatásokat ígér, amelynek egzotikus medencéiben világutazásra csábítják a fürdőzőket.

A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben gyönyörködhetnek, miközben beépített masszázselemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást.

A Tahiti medence nemcsak hullámzó vízfelületet ígér, de vízibárjában trópusi koktélokat is kínálnak. Az Amazonas medence emeletes jakuzzi tölcséreiben megmártózva csodálatos panoráma tárul a vendégek elé, akik a jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényeiben lubickolhatnak. A Hungarospa a kicsikre is gondolt, a játékelemekkel felszerelt gyerekmedence a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik.

Ide kattintva elolvashatod a travelo cikkét, ami több szuper kikapcsolódási lehetőséget, és helyszínt kínál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.