Így élnek Habsburg György lányai: Zsófia és Ildikó gyönyörű fiatal nőkké cseperedtek - Fotó

Habsburg György lányai uralkodócsalád Habsburg György párválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felnőttek Habsburg György lányai: Zsófia 20, Ildikó pedig 19 éves lett. A lányok élik a fiatalok életét, tanulnak, buliznak, ismerkednek, de nevük néha plusz kötelességgel is jár.

A főhercegnők sokat tartózkodnak külföldön: Zsófia Madridban jár egyetemre és négy nyelven beszél, míg húga, Ildikó 5 nyelven. Bár magas elvárásoknak kell megfelelniük, ők is úgy élnek, mint bármely átlagos fiatal, sokat buliznak és ismerkednek.

- nyilatkozott Zsófia a Hot! Magazinnak.

Habsburg György lányaival Forrás: APA-PictureDesk via AFP/Starpix / picturedesk.com/Starpix

A lányoknak van bőven alkalmuk ismerkedni, ugyanis királyi és arisztokrata bálokon is részt vesznek, valamint nagyon sokan utaznak. Ha véletlenül úgy hozza az élet, attól sem ijednének meg, ha egy trónon lévő uralkodócsaládba házasodnának be. Gyerekkoruk óta részt vesznek hivatalos eseményeken és továbbképzésen, ahol felkészítik őket a nyilvános szereplésekre. A jövőjüket Magyarországon képzelik el, bár Bécset is nagyon szeretik, ahol többek között nagyapjuk, Habsburg Ottó is nyugszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.