Mentő vitte el a próbáról Széphalmi Juliskát, a színpadon esett össze

baleset Széphalmi Juliska Szegedi Szabadtéri Játékok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sürgősségin kötött ki Széphalmi Juliska: a a Jézus Krisztus Szupersztár című darab nyilvános próbáján kiugrott a térde.

Széphalmi Juliska a színpadon esett össze, amikor rosszul lépett és kiugrott a térde. mentővel vitték kórházba.

"Elkezdődött a nyilvános főpróba, koncentráltan lement az első felvonás, aztán a második végén a szupersztár számban egyszer csak letapadt a cipőm egy fordulásnál, kiugrott a térdem és a földön találtam magamat. Nem tudtam megmozdulni, úgy húzott ki egy kollégám a színpadról. Aztán elvitt a mentő, röntgen, nem szakadt el, nem tört le csont, viszont ahhoz, hogy kiderüljön, mi is van belül, szakrendelésre kell mennem. Furcsa állapot. Nem tudom mozgatni a lábam, nagyon lassan tudok csak bicegni. (...) Nem tudom még hogyan tovább. Hétfőn megyek egy szuper dokihoz, ahol majd minden kiderül. Addig is türelem! " - mesélte el a történteket a közösségi oldalán a táncművész, akit a Szegedi Szabatéri Játékok színpadán láthatnak a nézők.

Széphalmi Juliskát és Sánta László színészt a Nyerő párosban ismerhette meg az ország, akkor még boldog házasságban éltek. Válásukat tavaly októberben jelentették be. Egy közös kisfiuk van, Lacika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.