Vajna Timi álma valóra vált: Beköltözött Los Angeles-i luxusotthonába - Fotó

fotó luxus otthon Los Angeles Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Vajna Timi egyik nagy vágya, hogy birtokba vegyen egy saját luxusingatlant Amerikában. A jó hír, hogy ez nemrég sikerült is, az özvegy már be is költözött új álomotthonába. 

Nemrégiben napvilágot látott a hír, miszerint Vajna Timi egy luxusingatlant vásárolt Amerikában. A néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegye egy 650 négyzetméteres házat birtokol Beverly Hillsben.

Úgy tudni, hogy a villa 8,9 millió dollárba, azaz 2,6 milliárd forintba került. Az idei építésű házban hat hálószoba és hét fürdőszoba van.

"Gyönyörű és nem utolsó sorban hatalmas volt az a budai villa, amelyben Andyvel éltek, mindketten imádták. A tragédia után ki kellett költöznie Los Angelesbe, ahol egy szűkös apartmanban húzta meg magát, amit már rég kinőtt. Timi már nagyon vágyott a váltásra, fontosak számára az állatai, boldog, hogy végre a macskái szabadon játszhatnak a hatalmas házban.

Arról nem is beszélve, hogy a családja is bármikor meglátogathatja Los Angelesben, valamint a barátnőit is bátran meghívhatja ebédre" - mesélte egy, a neve elhallgatását kérő barát a Blikknek.

Timi a ház egy kis részletét meg is mutatta a közösségi oldalán.

Vajna Timi végre beköltözött álomotthonába Forrás: Instagram/ timeavajna

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.