Egy perc különbséggel, egymás kezét fogva hunyt el a házaspár: mindkettejük halálát a koronavírus okozta

halál gyász házaspár koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a házaspár megkapta a koronavírus elleni védőoltást, olyan rossz volt az alapvető egészségi állapotuk, hogy mindketten elhunytak.

Egyetlen perc különbséggel, egymás kezét fogva, a kórházi ágyban hunyt el egy michigani házaspár. Az 59 éves Cal Dunham és 66 éves felesége is elkapta a koronavírust, és bár megkapták a védőoltást, olyan rossz volt az egészségügyi állapotuk, hogy legyőzte őket a kór - írja a Daily Mail cikke alapján a Bors.

A házaspár még a hónap elején kapta el a koronavírust, a tüneteik épp a nyaralásukon jelentkeztek. Lányuk azt mesélte a lapnak, hogy a nyaralás harmadik napján érezték először a szülei, hogy valami nincs rendben, pár nappal később pedig annyira megromlott az állapotuk, hogy lélegeztetőgépre kerültek, vasárnap pedig mindkettejük szervezete feladta a küzdelmet. A házaspár még májusban kapta meg a koronavírus elleni vakcina második dózisát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.