Folyton fájt a feje, szédült és kihullott az összes haja: csak évekkel később derült ki, hogy ez okozta

hajhullás betegség implantátum allergia mellimplantátum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tamara Dougherty a poklok poklát élte át, amikor daganat miatt amputálták mindkért mellét, ám a borzalmak ezzel nem értek véget...

Az amerikai származású Tamara Dougherty a poklok poklát élte át tizenhat évvel ezelőtt. A nőnek a rák miatt mind a két mellét el kellett távolítani, és bár sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, gyűlölte magát mellek nélkül. Tamara úgy döntött, megcsináltatja melleit, és összesen 18 ezer fontot költött a rekonstrukciós műtétre még 2005-ben.

"34 éves voltam és nem voltam kész arra, hogy mellek nélkül, lapos mellkassal éljem le az életemet. A műtét után visszanyertem az önbizalmam" – mondta a Mirrornak Tamara, aki a műtét után furcsa tüneteket észlelt magát.

Fájt a feje, szédült, sokszor össze-vissza vert a szíve, és pár évvel később, 2017-ben kihullott a haja és a testén lévő összes szőrzet.

- mondta a nő, aki 2019-re teljesen kopasz lett. Kiderült, hogy a mellimplantátumai, pontosabban a belőlük szivárgó szilikon évek óta mérgezi a testét, ezért voltak olyan szörnyű tünetei. Tamara úgy döntött, eltávolíttatja az implantátumait, és két hónap alatt rengeteget javult az állapota.

Tamara Dougherty több, mint hétmillió forintot költött mellimplantátumára. Forrás: Kennedy News and Media/Kennedy News and Media/Kennedy News And Media

"A műtét után azon gondolkodtam, hogyan fejezhetném be az életemet úgy, hogy ne okozzak nagy felfordulást a családomnak, mert nem akartam mellek és haj nélkül élni"

- mondta Tamara, aki jelenleg parókát visel, és hamarosan megint új melleket szeretne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.