Hatalmas kihívás elé állítják az Exatlon Hungary 2. évadának versenyzőit a Séfek Séfe mai adásában

Kocsis Alexandra Novák Zalán Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este új szakaszához érkezik a műsor, a Séfek Séfe mezőnye összeállt, indulhat a végső összecsapás. Mától a háromszor hatfős csapatokban, - melyek élén Krausz Gábor, Wolf András ás Vomberg Frigyes áll, - profik és amatőrök egyformán a győzelemért küzdenek. A 18 mindenre elszánt versenyzőnek csapatban és egyéniben is bizonyítania kell rátermettségét.

A végső összecsapásban meghívott vendégek kóstolják végig az ételeket, és csakis az ízek alapján döntenek arról, hogy a piros, a kék vagy a fekete csapat nyeri el a védettséget.

Az első adásban az Exatlon Hungary 2. évadának kihívói és bajnokai tesztelik az ételeket a kóstolótérben.

"Nagyon szeretem az egzotikus ételeket és mindenféle újdonságot. Volt már lehetőségem mindenféle bogarakat megkóstolni, nem volt annyira rossz íze, mint amennyire gondoltam, hogy lesz" - mondta Kocsis Alexandra, aki többek között Busa Gabriellával, Tóth Dáviddal, Kempf Zozóval, Csollány Szilveszterrel és Novák Zalánnal lesz látható.

Az Exatlon Hungary 2. évadának versenyzői komoly feladatot kaptak a Séfek Séfe mai adásában Forrás: TV2

"Nagyon szeretek enni, próbálok minél színesebben étkezni, itt gondolok arra, hogy próbálok növényi fehérjét is úgy bevinni, mint állati eredetűt. Az egzotikus fehérjeforrás az egy elég tág fogalom számomra, úgyhogy egy nagy kérdőjel van bennem, hogy mire is számítsak" - nyilatkozta Zalán.

Hogy melyik csapat étele ízlik a kóstolóknak a legjobban, az az esti adásból kiderül 19:55-től a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.