Molnár Tamás őszinte vallomása: "Ma elmondhatom, már 4 éve józan vagyok"

józanság leszokás Molnár Tamás függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Tamás szívszorító bejegyzést írt annak kapcsán Instagram-oldalán, hogy csütörtökön ünnepelte józanságának negyedik évfordulóját. 

Molnár Tamás soha nem beszélt ilyen őszintén függőségéről, mint csütörtökön az Instagram-oldalán. Tegnap ugyanis nagy nap volt az életében: józanságának negyedik évfordulóját ünnepelte.

Molnár Tamás csütörtökön ünnepelte józanságának 4. évfordulóját. Forrás: Instagram/ tamasmolnar

"2017 szeptemberében be kellett látnom:
- Szenvedélybeteg vagyok és segítségre van szükségem.
- Nem az életről mondok le azzal, ha az éjszakákat nappalokra cserélem, épp ellenkezőleg.
- Se az ital, de a drogok sem okoznak valódi örömöt, vigaszt és a kényszereim alól is csak pillanatokra szabadítanak fel, cserébe az egyre gyakoribb szorongásaim és a depresszió csak nyomnak le a mélybe.
- Nem lett sokkal több !igazi! barátom feketeöves szórakozóként, viszont elvesztettem többet, miközben a családomtól is egyre távolabb kerültem.

Büszke vagyok arra, hogy volt bennem elég bátorság és kitartás ahhoz, hogy változtassak az életemen és arra is, hogy ma elmondhatom, már 4 éve józan vagyok."

Tamás Insta-sztorijában a követők által feltett kérdésekre is válaszolt, többek között azt is elmesélte, hogy négy éve egy kortyot sem ivott, mivel keveset nem tud inni, csak sokat. Ő pedig már nem akar sokat inni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.