Súlyos balesetet szenvedett a magyar színésznő

Forrás: TV2 -
színésznő baleset Nyertes Zsuzsa mankó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja otthonában érte baleset Nyertes Zsuzsát, aki a történtek óta csak mankóval tud közlekedni.

Egy hónappal ezelőtt súlyos sérülést szenvedett Nyertes Zsuzsa, amikor édesanyjánál kivitte a szemetet és nem vette észre, hogy lyuk van a járdán, amibe szerencsétlenül belelépett. Az esés következtében elrepedt a lábfeje.

"Most lesz negyedik hete, hogy megsérültem, de nem akartam sokáig gipszet viselni, dolgozom így, mankóval. Oszter Sándorral játszom A kassai polgárokat és előadás előtt egyszerűen bemondják, mi a helyzet. Bevallom, akkora sikerem van, hogy lehet, megtartom a mankókat" - mesélte a Blikknek Zsuzsa, aki a balszerencsés eset után is megőrizte a jókedvét.

Súlyos balesetet szenvedett Nyertes Zsuzsa, csak mankóval tud közlekedni Forrás: TV2

"Optimista ember vagyok, de azért ilyenkor elgondolkodom azon, vajon ezt miért kaptam. Hívő vagyok, hiszek a Jóistenben és megkérdezem, vajon ennek a sérülésnek mi az üzenete számomra" - tette hozzá a színésznő, akinek alig volt egy szabad perce a nyáron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.