16 évesen találkozott szerelmével Nyertes Zsuzsa és azóta is egy párt alkotnak, bár a mai napig nem házasodtak össze.

Nyertes Zsuzsa és párja 47 éve szeretik egymást. A színésznő mindössze 16 éves volt, amikor Attilával összeakadt a strandon. Kapcsolatuk kezdete kalandos volt, ugyanis az első randi után Zsuzsa egy hónapos szobafogságot kapott, amiről nem tudta értesíteni Attilát, hisz akkor még nem volt mobiltelefon. Végül azonban a sors megkegyelmezett a szerelmeseken, újra összesodorta őket és akkor a színésznő meg tudta magyarázni kedvesének, miért is tűnt el.

Mondhatnám, hogy az óvodában és az iskolában nekem is voltak Lacijaim, Józsijaim, Pistikéim, és nyilván volt is, aki tetszett, de az én első szerelmem Attila volt. Megláttam és azonnal megtetszett. Rá gondoltam lefekvéskor, álmodoztam róla, gyorsabban vert a szívem, vártam a találkozásokat. Tizenhat éves korom óta ő a szerelmem" - mesélte Zsuzsa.

Amikor Zsuzsa teherbe esett kislányával, gondoltak az esküvőre, de a színésznő nem akart nagy pocakkal a templomba vonulni. Végleg azonban nem tettek le a házasságról, bár lassan már érdemes lenne az aranylakodalmat kivárniuk.