Szörnyű: a zokogó feleség telefonnal rögzítette, ahogy a tengerbe fullad férje és barátja - Videó

Forrás: Tumisu/Pixabay -
feleség gyász tenger baleset fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két személyi edző vesztette életét a hullámzó tengerben, miközben a zokogó feleség mindent rögzített.

A szörnyű tragédia múlt csütörtökön, a spanyol La Zorra-öbölben történt. Egy fiatal nő, Emma felelőtlenül úgy gondolta, hogy veszélytelen, ha beugrik a hullámzó tengerbe, ám tévedett. Hiába ugrott utána a barátja, Danill, hogy kimentse, de ez sajnos nem sikerült. Másodpercekig úgy tűnt, sikerülni fog a hősies akció, aztán mindkettejüket elsodorták a hullámok.

Hiába dolgoztak mindketten személyi edzőként, jó állóképességük kevés volt ahhoz, hogy legyőzzék a Földközi-tenger hullámait, és a vízbe fulladtak. A történteket a férfi felesége, Darya rögzítette, aki sokkot kapott, mikor észrevette, hogy férje és barátja eltűntek. A TMZ úgy tudja, a 24 éves Emma testét néhány kilométerrel arrébb találták meg, a 30 éves férfi holttestére viszont csak másnap találtak rá.

Ez is érdekelhet: Kislánya szeme láttára fulladt a tengerbe a magyar buszsofőr Görögországban

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.