"A szemétből öltözködöm" - Meglepő kijelentést tett a népszerű magyar színésznő

Forrás: Facebook/Annamaria Papp -
Papp Annamária Jóban Rosszban szemét öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban színésznője, Papp Annamária számára nagyon fontos a környezetvédelem, ezért igyekszik nagyon tudatosan élni a mindennapjait: soha nem vásárol egyszer használatos műanyag palackot és szelektíven gyűjti a szemetet.

Papp Annamária számára nagyon fontos, hogy minél inkább megkímélje a bolygónkat a szeméttől. Ennek érdekében pedig az élete több területén is odafigyel arra, hogy ne szennyezze a természetet.

"A kávét otthon lefőzöm és magammal viszem, ahogyan a vizet is. Ez nem a kisfiam születése után alakult ki nálam. Nem azért, mert ha úton vagyunk, akkor elcsenem a cumisüvegét. Éppen fordítva van, ő az, aki anya kulacsát lenyúlja" - árulta el a Borsnak az édesanya.

A Jóban Rosszban színésznője, Papp Annamária nagyon odafigyel arra, hogy óvja a környezetet Forrás: Facebook/Annamaria Papp

Nemrég pedig az öltözködés terén is sokkal tudatosabb lett.

"Találkoztam egy ruhamárkával, aminek a tervezője olyan ruhaanyaggal dolgozik, amelyet 85%-ban az óceánokból kifogott műanyag hulladékból egy adalékanyag hozzáadásával állítanak elő. Gyakorlatilag a szemétből öltözködöm... "

-mondta viccesen a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.