Megcsalta feleségét Pápai Joci: Anita el is költözött a családi otthonból

Caramel Összezárva Hajdú Péterrel Majka megcsalás Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott hűtlenségéről Pápai Joci. A zenész elmondta, Anita el is hagyta, de újra egymásra találtak. 

„A lányom már megvolt nekünk. Férfi, fiatalság...Nyilván annyira szenzitív, hogy érezte, hogy valami van. Ő ment el, de még aznap. Elköltözött. Féléves folyamat volt, én teljesen megbolondultam" – emlékezett vissza.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Joci arról is mesélt, hogy szerény körülmények között nőtt fel és a későbbiek folyamán is gyakran adódtak anyagi nehézségei, amíg Origo című dalával be nem indult a zenei karrierje.

"Volt, hogy nem tudtuk befizetni a villanyszámlát és kikapcsolták az áramot - az az időszak már keményebb volt. Felhívtam Caramelt, mondtam neki, figyelj öcskös, kikapcsolták a villanyt, nem tudok kihez fordulni. Ő és Majka az a két ember az életemben, akikkel nem anyagi szálon kötődünk össze. Az, hogy én ma itt ülök nálad, kifejezetten a családomnak, a Majorosnak, a Caramelnek köszönhetem" - mesélte Hajdú Péternek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.