Összezárva Hajdú Péterrel dráma vallomás Pápai Joci nehézség anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci sosem tagadta, hogy szerény körülmények között nőtt fel és a későbbiek folyamán is gyakran adódtak anyagi nehézségei, amíg Origo című dalával be nem indult a zenei karrierje. 

Pápai Joci Hajdú Péter vendége volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, ahol őszintén beszélt arról, milyen érzés volt, amikor a megélhetésért kellett küzdenie. Joci szegény családban nőtt fel, ahol pénz nem volt, de szeretet igen, de mivel nem voltak pénzorintáltak, ezt sosem élték meg tragikusan. Ahogy azonban Joci belépett a felnőtt élet kapuján, az anyagi problémák továbbra is elkísérték - írja a Bors.

- mesélte Joci Hajdú Péternek.

Pápai Joci sokszor küzdött az anyagi megélhetésért. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azonban nem ez volt az egyetlen nehéz időszak. Amikor a felesége 7-8 hónapos terhes volt második gyermekükkel, jött egy közjegyző által hitelesített papír, hogy elárverezik a házukat. Jociék visszaköltöztek a szülőkhöz, aztán bejött egy üzlet és építettek egy új házat. Az énekesnek sokat kellett várnia a sikerre, az Origo című dalával adott magának egy utolsó esélyt.

- mesélte Joci, aki megfogadta, ha egyszer sikeres lesz, az anyagiakat másképp fogja felfogni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.