Oroszlán Szonja vallomása: "Annyira mentem a kiégés felé minden szempontból"

színésznő utazás Amerika Oroszlán Szonja nagyvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszlán Szonja őszintén mesélt arról, hogy miért pont akkor költözött ki Amerikába, amikor itthon egyik főszerepét kapta a másik után. 

A színésznő a Valami Amerika vagy épp a Magyar Vándor nagysikerű filmekben kapott főszerepet, mégis úgy gondolta, hogy ideje szerencsét próbálnia a tengerentúlon is. Szonja erről is vallott Lilu sminkasztalánál a Makeup/Down című műsor legújabb epizódjában.

Az emberek azt gondolják, azért mentem ki, hogy hollywoodi színésznő legyek. Az ember nem megy ki Hollywoodba negyvenévesen, hogy színésznő legyen"

Oroszlán Szonja kiköltözéséről vallott Forrás: Facebook/Oroszlán Szonja

A színésznő családjának köszönhetően mindig is második otthonként tekintett Amerikára, hiszen a fél családja ott élt.

"Annyira mentem a kiégés felé minden szempontból mind emberileg, mind színészileg, hogy azt gondoltam: ezt most nullázzuk le, nézzük meg, mit tudok kezdeni egy másik országban."

"Ez a siker azért nagyon felemészti az embert. Nagyon fiatalon lettem ismert, nagyon fiatalon jöttek a sikerek, mindenféle munka egymás után, amikre nem tudtam és nem is akartam nemet mondani."

A színésznő életében eljött az a pont, amikor már nem érdekelte, mit csinál a színpadon. Ekkor döntött úgy, hogy szerencsét próbál odakint.

Szonja Amerikában elvégzett egy állatorvos-asszisztensi iskolát, dolgozott állatkórházban, egyetemistáknak tanított orvosi kommunikációt. A pandémia miatt hazajött családlátogatóba, és végül itthon maradt.

"Mivel a munkámat meg tudtam csinálni innen, illetve tudom a mai napig, ezért úgy voltam vele: igazából nem akarok visszamenni."

Szonja arról is mesélt, hogy hétköznapjait most nem a színészet tölti ki, néhány megkeresést már el is utasított.

"Rengeteg mindent kellett, hogy elhárítsak, mivel szeretném magam más szerepkörbe helyezni."

Azzal azonban ő is tisztában van, hogy csakis azért engedheti meg magának, hogy visszautasítson bármit is, amiben nem érzi otthonosan magát, mert nem ettől függ a megélhetése. Keresetét mind a mai napig az online tartott amerikai egyetemi munkái biztosítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.