Intim részleteket osztott meg magánéletéről a népszerű magyar énekes: "11 és fél éves koromban vesztettem el a szüzességemet"

szüzesség Összezárva Hajdú Péterrel szüzesség elvesztése Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! zsűritagja lesz a következő vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak. Az előzetes alapján az énekes őszintén beszél majd első párkapcsolatáról is.

Pápai Joci meglepő vallomásának lehetünk majd szemtanúi a Life TV-n péntek este. Hajdú Péter az énekessel költözik össze egy napra ,és nem várt titkokra is fény derül. Az egyik meghökkentő infó, amit Joci már az előzetesben felfed, hogy még gyerek volt, amikor elvesztette a szüzességét.

Dögös bikinibe bújt Pápai Joci felesége

Pápai Joci és felesége imádnak utazni. Végre ismét hódolhatnak közös szenvedélyüknek. Az énekes feleségét azonban ritkán láthatjuk így.

"11 éves korom óta párkapcsolatban élek. Az első szerelmemmel akkor jöttem össze, és 11 és fél éves koromban vesztettem el a szüzességemet" – mondja az énekes. Joci emellett élete nehéz pillanataiba is beavatja majd a nézőket: „A feleségemnek nagy hasa volt. Nyolc hónapos terhes volt, és egyszer csak jött a közjegyző által kiküldött hivatalos papír, hogy a házat elárverezik... és el is árverezték."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.