18 évesen házasodott, a felesége 71 éves - most ünneplik 6. házassági évfordulójukat

Forrás: Instagram/Gary & Almeda -
házasság lelkitárs szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gary Hardwick 18 éves volt, amikor elvette 71 éves szerelmét. Azt mondja, hogy bebizonyították a rosszindulatú embereknek, hogy szerelmük valódi, hiszen most ünneplik hatodik házassági évfordulójukat.

A most 23 éves férfi és 76 éves felesége sűrűn posztolnak TikTokra és Instagramra házasságukról. A férfinak a rosszindulatú kommentelők miatt sűrűn kell megvédenie az igazát, a Daily Star szúrta ki nemrég, hogy egy hasonló cipőben járó kommentelővel beszélgetett.

A kommentelő és párja között szintén nagy korkülönbség van. Azt írta, hogy sokan vannak a boldogságuk ellen, ezért több embert ki kellett zárnia az életéből, Gary pedig nagy egyetértésben válaszolt.

- írta válaszként Gary.

Gary és Almeda 2015-ben házasodtak össze, két héttel azután, hogy a nő fiának a temetésén megismerkedtek. Gary akkor 18 éves volt, és nemrég szakított egy 77 éves nővel.

Gary & Almeda most ünneplik 6. házassági évfordulójukat Forrás: Instagram/Gary & Almeda

6. házassági évfordulójukra a férfi megható üzenetet írt feleségének az Instagramon:

- kezdi Gary.

A házaspár a házasságig várt az első szexszel, korábban már beszámoltak arról, hogy csodálatos szeretőnek tartják egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.