Hatalmas keblei miatt nem fogadják el kollégái az építőmunkást: túl szépnek tartják

építőmunkás megkülönböztetés szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos, építőmunkásként dolgozó nőt gyakran úgy kezelik kollégái, mintha csak azért lenne ott, hogy a férfiaknak nassolnivalót és kávét vigyen.

Autumn Westfall egy építőipari cégnél dolgozik projektmenedzserként. Többször beszélt már arról, hogy munkahelyén nem ritka: más bánásmódot kap, mint férfi kollégái, akik sokszor úgy tesznek, mintha ő ott sem lenne. Az üzeneteire sokszor nem válaszolnak, ha pedig észre is veszik, azt gondolják, hogy azért van ott, hogy kiszolgálja őket.

@aawestfall

I’m on the Morgan Wallen side of tik tok and I don’t mind it here. Saved in my drafts from Wednesday but, still, my whole FYP ♀️ ##FYP##fy##foryoupage##morganwallen##SoundcoreGoForGold##womeninconstruction##construction##management

♬ original sound - morganwallen

"A férfiak úgy gondolják, hogy ha szép vagy és csinosan öltözöl, nem lehetsz intelligens, és nem dolgozhatsz vezető pozícióban. Több milliő dolláros projektekben veszek részt, és el sem tudom mondani, mennyire büszke vagyok rá, de az szörnyen bosszantó, amikor a férf kollégáim egyszerűen figyelmen kívül hagyják az e-mailjeimet, csak azért, mert én írtam" - számol be munkája hátulütőiről a fiatal nő.

@aawestfall

Fun little trend for the end of the week. Happy Friday! #construction#womeninconstruction#constructionlife#management#fyp#fypシ#foryoupage#bluecollar#country#IKnowWhatYouDid#TreatiestCupContest

♬ original sound - Tik Toker

Több kommentelő is beszámolt hasonló tapasztalatokról, voltak, akiket csak akkor vettek komolyan, amikor smink nélkül mentek dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.