Teljesen megtörte a gyász a mulatós sztárt: felesége halála emészti fel

Forrás: Csocsesz/Instagram -
karácsony gyász Csocsesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél a karácsonytól Csocsesz, aki azt hitte, hónapról hónapra egyre könnyebb lesz a gyász terhe, felesége márciusi halála után. De a mulatóssztár fájdalmai nem enyhülnek.

Csocsesz márciusban elvesztette feleségét, Györgyikét a koronavírus következtében. A sztár azt hitte, fél évvel a tragédia után már tud enyhülni a fájdalma, de nem könnyű hiszen 28 éves házasság ért véget ilyen tragikusan.

"Karácsonyfát sem akartam, hiszen erről is Gyöngyikém jut az eszembe, az ő kedvenc ünnepe volt ez"

– kezdte a Blikknek nagyot sóhajtva Csocsesz.

Forrás: Csocsesz/Instagram

"A lányom azonban meggyőzött arról, hogy épp az édesanyja emléke miatt igenis meg kell tartani a karácsonyt a maga teljes pompájában, mivel Gyöngyi is ezt szeretné. Lesz fa, lesz vacsora, igaz, a finom bejglit ezúttal nem a feleségem készíti... Tartom magam a gyerekek előtt, nem szeretném, ha aggódnának értem, de a szentestétől azért előre félek. A gyerekeknek már megvan a maguk élete, úgy van rendjén, hogy a családi vacsora után mindenki hazamegy. Akkor egy kicsit nehezebb lesz egyedül, hisz a nappaliban mindenhol ott vannak Gyöngyi kedvenc tárgyai" – tette hozzá a mulatóssztár, aki a gyerekei mellett a barátai és a közönsége szeretetéből merít erőt.

Csocsesz a munkába menekült az elmúlt időszakban. Két CD-t is kiadott és egy dalt is írt a felesége emlékére, ami januárban fog megjelenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.