Piros foltok lepték el Kárpáti Rebeka arcát, lelki okok állnak a háttérben - Fotó

lelki egészség testi tünet Kárpáti Rebeka kapcsolata Kárpáti Rebeka pattanás Frohner Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberben mindenkit meglepett a hír: szakított egymással Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc. A fiatal pár nem sokkal azután vált szét, hogy egymás oldalán szerepeltek a tévében.

A csinos műsorvezetőt nagyon megviselte a szakítás, és a lelki megrázkódtatás testi tüneteket is produkált nála. Rebeka egy hosszú bejegyzésben vallott követőinek arról, hogy bár a munkája, a folytonos tévés szereplés megköveteli, hogy mindig a topon legyen, most nem tud mosolyt erőltetni az arcára.

Rebeka arcán piros foltok, pattanások jelentek meg, ami szerinte annak az eredménye, hogy most nehéz időszakon megy keresztül. A fotót csak azért osztotta meg magáról, hogy megmutassa, nincs azon semmi szégyellnivaló, ha az ember néha mélypontra jut.

A kommentek között rengetegen megosztják Rebekával a saját történetüket, azt, hogy ők is ugyanígy élték meg a nehéz időszakot, és kitartásra buzdítják a csinos tévést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.