Hal a tortán: Rippel Feri a kamerák előtt kezdett ki Kovács Dórával - Videó

Forrás: FEM3 -
Hal a tortán Kovács Dóra bók Rippel Ferenc udvarlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Hal a tortán főzőműsorában Kovács Dóra látta vendégül Bárdosi Sanyit, Demcsák Zsuzsát, Molnár Andit és Rippel Ferit. A csinos modell teljesen elvarázsolta Rippel Ferit, de nem csak a főztjével. 

A TV2 Hal a tortán legújabb adásában Kovács Dórán volt a sor, hogy megcsillogtassa főzőtudományát. A vendégek elégedettek voltak a menüvel, Rippel Feri azonban nemcsak Dóra főztjét, hanem a modell külsejét is elragadónak találta, és ezt nem is rejtette véka alá. Már a desszert után elkezdett nyíltan flörtölni Dórával, majd a kamerák előtt hosszasan beszélt arról, mit is gondol a modellről.

- mondta Rippel Feri, aki felajánlotta a lánynak, hogy máskor is szívesen beugrik vacsorára.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.