Ritkán mutatja meg őket: Csisztu Zsuzsa fiai óriásit nőttek - Fotó

fotó Csisztu Zsuzsa gyermekei család Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa ritkán mutatja meg a családját, most azonban kivételt tett: az 51 éves műsorvezető férjével és két fiával pózolt a Meglepetés magazin címlapján.

Csisztu Zsuzsa idén ünnepelte 15. házassági évfordulóját dr. Ketskés Norberttel, akivel két közös fiuk van: a 14 éves Krisztián és a 8 éves Adrián. A Meglepetés magazinnak Zsuzsa azt is elmesélte, hogy a karácsony számukra az év legfontosabb ünnepe. A fiúknak általában autós maketteket ajándékoznak, mivel élnek-halnak az autókért.

- mesélte a lapnak az egykori tornász. Az ünnepek közeledtével jótékonykodni is szoktak, a fiúk kiválogatják azokat a holmikat, melyekre már nincs szükségük, és az összegyűjtött tárgyakat egy segélyszervezetnek adományozzák.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.