"Az unokám igényeihez igazodik mindenki" - Így tölti az idei karácsonyt Delhusa Gjon és családja:

karácsony család sztárok tragédia Delhusa Gjon sztárok karácsonya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjonnak több rokona is külföldön él, és a zenész legnagyobb bánatára a koronavírus miatt idén sem ünnepel együtt az egész családja. 

Delhusa Gjon aggódik, hogy a koronavírus-járvány miatt az év legszentebb ünnepét idén sem ünnepelheti teljes családjával együtt. A zenészt a Blikk kérdezte arról, hogy mégis hogyan zajlik náluk a karácsony, és szokásaikról is kifaggatták.

Többek között elárulta, hogy idén összegyűlik-e a nagy család:

"A nagy család biztosan nem. A nagyfiam most épp Liechtensteinben él, de mivel szigorúak az utazási szabályok és a kisfia is nagyon kicsi még, ezért nem kockáztatnak és nem jönnek. A nagy család Horvátországban, Olaszországban és Koszovóban él, de velük általában tavasz és ősz között jövünk össze, télen nem nagyon utazik senki messzire" - mesélte az énekes.

Forrás: Delhusa Gjon/Facebook

Azt is elárulta, hogy mi az a szokás, amit minden évben tartanak:

"Az ima és az áldás, hisz az egész család nagyon vallásos. A másik "szokás", hogy a szűkebb családi karácsonyokon mindenki rengeteg étellel készül és mivel senki nem eszik sokat, ezért nagyon sok marad meg"

A zenész menye, Nóra még idén tavasszal hunyt el, a tragédia miatt különösen nehéz lesz az idei karácsonya a családnak.

„Épp a napokban beszéltünk az idei karácsonyról és bár még nem döntöttük el, kinél lesz, valószínűleg a volt feleségemnél, hisz a fiam most ott lakik az unokámmal a tragédia óta. A pici még csak kilenc hónapos, ezért most az ő igényeihez igazodik mindenki. Természetesen vigyázunk egymásra, mindenki túl van már mindhárom oltásán."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.