Delhusa Gjon és 44 évvel fiatalabb szerelme, Fanni nyolc éve élnek boldog párkapcsolatban. A korkülönbség ellenére nagyon jól kijönnek egymással, pedig amikor a fiatal lány 16 évesen megpillantotta a tévében a férfit, soha nem gondolta, hogy valaha több lehet közöttük, mint barátság. 

Fanni 16 éves volt, amikor meglátta Delhusa Gjont egy műsorban a tévében. Azonnal utánanézett a férfinak, és egy levelet is írt neki. Ezt követően két éven át beszélgettek egymással, de a személyes találkozóra egyszer sem került sor.

"Fel sem merült bennem, hogy a barátságon túl bármi lehetne közöttünk. Két évvel később eljött Győrbe koncertezni, ahol én éltem a szüleimmel. Koncert után találkoztunk, hosszasan beszélgettünk, majd hazament és visszaállt a régi üzemmód" - mesélte a Story magazinnak Fanni. 

Később aztán elérkezett a személyes találkozók ideje, majd azon kapták magukat, hogy egymásba szerettek, ám a család, barátok nyilvánosság előtt titkolták a kapcsolatukat. Fanni tudta, hogy szülei nem támogatnák a zenésszel való kapcsolatát. Ám, 18 évesen nem bírta tovább és mindent bevallott nekik.

Delhusa Gjon és párja, Molnár Fanni nyolc éve élnek boldog párkapcsolatbanForrás: RTL Klub

"Csak akkor árultam el nekik, amikor 18 évesen összepakoltam a ruháimat, a könyveimet, s ott álltam az ajtóban, búcsúzkodva tőlük. Az édesanyámban és az édesapámban megállt a levegő , szólni sem tudtak, aztán kijelentették, hogy ha nem szakítok vele azonnal, őket többet nem látom, többet ne menjek haza" - magyarázta Fanni. 

A most 26 éves fiatal nő szerint a kapcsolatuk titka az, hogy hosszú pórázon tartja Gjont, nem korlátozzák semmiben a másikat és elfogadják olyannak, amilyen.