Nyolc éve alkot egy párt Delhusa Gjon és 44 évvel fiatalabb kedvese, Fanni: ez a kapcsolatuk titka

Forrás: RTL Klub -
Fanni párkapcsolat szerelem Delhusa Gjon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon és 44 évvel fiatalabb szerelme, Fanni nyolc éve élnek boldog párkapcsolatban. A korkülönbség ellenére nagyon jól kijönnek egymással, pedig amikor a fiatal lány 16 évesen megpillantotta a tévében a férfit, soha nem gondolta, hogy valaha több lehet közöttük, mint barátság. 

Fanni 16 éves volt, amikor meglátta Delhusa Gjont egy műsorban a tévében. Azonnal utánanézett a férfinak, és egy levelet is írt neki. Ezt követően két éven át beszélgettek egymással, de a személyes találkozóra egyszer sem került sor.

"Fel sem merült bennem, hogy a barátságon túl bármi lehetne közöttünk. Két évvel később eljött Győrbe koncertezni, ahol én éltem a szüleimmel. Koncert után találkoztunk, hosszasan beszélgettünk, majd hazament és visszaállt a régi üzemmód"

- mesélte a Story magazinnak Fanni.

Később aztán elérkezett a személyes találkozók ideje, majd azon kapták magukat, hogy egymásba szerettek, ám a család, barátok nyilvánosság előtt titkolták a kapcsolatukat. Fanni tudta, hogy szülei nem támogatnák a zenésszel való kapcsolatát. Ám, 18 évesen nem bírta tovább és mindent bevallott nekik.

Delhusa Gjon és párja, Molnár Fanni nyolc éve élnek boldog párkapcsolatban Forrás: RTL Klub

"Csak akkor árultam el nekik, amikor 18 évesen összepakoltam a ruháimat, a könyveimet, s ott álltam az ajtóban, búcsúzkodva tőlük. Az édesanyámban és az édesapámban megállt a levegő , szólni sem tudtak, aztán kijelentették, hogy ha nem szakítok vele azonnal, őket többet nem látom, többet ne menjek haza"

- magyarázta Fanni.

A most 26 éves fiatal nő szerint a kapcsolatuk titka az, hogy hosszú pórázon tartja Gjont, nem korlátozzák semmiben a másikat és elfogadják olyannak, amilyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.