Hamarosan jön az esküvő és a gyerek? 68 évesen családot alapítana 26 éves kedvesével Delhusa Gjon

LifeTV -
esküvő családalapítás Delhusa Gjon születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delhusa Gjon nemrég ünnepelte 68. születésnapját. A zenész úgy érzi, teljes az élete, szerelmével, Fannival nagyon jól kiegészítik egymást. 

Meghitt, romantikus körülmények között ünnepelte 68. születésnapját Delhusa Gjon, aki már több mint hét éve alkot egy párt fiatal barátnőjével, Fannival.

"Volt részem elég csinnadrattában, már meghitt ünneplésre vágyom. Romantikus napot terveztünk, lovaglással, napozással az otthoni „Gjoni-Beach"-en, majd családi vacsorával. Nekem ilyen a tökéletes születésnap" - mesélte a Blikknek Delhusa.

Sokan aggódtak a pár között lévő korkülönbség miatt, de az idő őket igazolja.

"Bírom a tempót, ahogy a dalaimmal, a mindennapokban is állandóan megújulok. Ez nagyrészt Fanninak köszönhető, remek párost alkotunk. Mára kiismertük egymást, pontosan tudjuk, mit akar a másik, egy kapcsolat így működik jól" - tette hozzá a zenész.

Kereknek érzik az életüket, de már beszéltek esküvőről, családalapításról.

Delhusa Gjon szeretné majd oltár elé vezetni fiatal kedvesét LifeTV

"Természetesen szóba került már közöttünk ez a téma, az eljegyzés is megvolt, és sokan kérdezik, mikor lesz az esküvő és mikor jön a gyerek. Ez olykor azért elég terhes, mert nem szeretünk magyarázkodni, de úgy érezzük, van még időnk.

Fanni 26 éves, úgy van vele, mint minden korabeli lány, szeretne gyönyörű esküvőt és majd gyereket is, de nem sietünk el semmit, élvezzük együtt az életet. Érezni fogjuk mindketten, amikor eljön a pillanat, hogy megtegyük ezt a lépést is.

A közönség is azért szeret immár 50 éve, mert mindig képes vagyok újat mutatni. Egészséges vagyok, egészségesen élek, odafigyelek arra, mit eszem, illetve rendszeresen mozgok a szabadban. Ez a titka annak, hogy a mai napig jó formában maradtam" - zárta le Delhusa.

Delhusa Gjon és 42 évvel fiatalabb szerelme nagy dologra készülnek: végre megtörténik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.