21 éve halt meg Zámbó Jimmy: négy év múlva nyílik a Jimmy-akta

Insragram -
Zámbó Jimmy teória Jimmy-akta Zámbó Jimmy halála Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára máig rejtély, hogy mi történt azon a bizonyos éjszakán, amikor 2001. január másodikán Zámbó Jimmy elhunyt. Több teória is született erről.

Egyesek szerint öngyilkos lett az aranytorkú énekes, mások gyilkosságot emlegettek, miközben a híradások arról szóltak, hogy véletlenül, tisztogatás közben sült el a pisztoly. Az ügyet egy darabig vizsgálták, majd később huszonöt évre titkosították. A rajongók már alig várják, hogy négy év múlva kinyíljon az akta.

Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban több teória is szárnyra kelt. Forrás: Instagram

- emlékezett vissza a legendás énekesre legidősebb fia, Zámbó Krisztián a friss, mostantól szerdánként megjelenő hot! magazin hasábjain. Az új hot!-ban Krisztiánon kívül Szebasztián, Adrián, valamint Jimmy testvére, Marietta is mesél a sztárról. Keressétek a lapot digitális formában is, a digitalstand.hu/oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.