Terhespocakot villantott a TV2 sztárja: bármelyik pillanatban megszülheti kisbabáját

Forrás: Sebestyén Katja, Instagram -
terhesség terhespocak kisbaba terhes
Tavaly augusztus elején derült ki, hogy Sebestyén Katja harmadik gyermekével várandós: az énekesnő most megmutatta gömbölyödő pocakját.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, tavaly augusztus elején derült ki, hogy Sebestyén Katja harmadik gyermekével várandós. A Sztárban sztár leszek! énekesnője hosszú házasság után vált el gyermekei édesapjától, nem sokkal később szerelmes lett, majd teherbe is esett.

Új párjával azóta összeházasodtak, most pedig izgatottan várják kislányuk érkezését. Katja a napokban friss fotót posztolt közösségi oldalára, és megmutatta hatalmasra nőtt pocakját.

Intim titkot árult el a TV2 sztárja: várandósan is őrülten kívánja a szexethttps://www.life.hu/eletmod/20211011-intim-titkot-arult-el-a-tv2-sztarja-varandosan-is-orulten-kivanja-a-szexet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.