Hoppá! A Balatonon kapták lencsevégre Mel Gibsont és családját - Fotó

Mel Gibson Csopak Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg Magyarországon forgatják a John Wick sorozat új részét, a The Continentalt Mel Gibsonnal, aki ennek köszönhetően sorra járja hazánk legklasszabb éttermeit. Legutóbb Csopakon járt, a Jásdi Borteraszon, az ott dolgozók legnagyobb meglepetésére.

Nagyon meglepődtek szerda délután a csopaki Jásdi Borterasz dolgozói, amikor az ajtón betoppant Mel Gibson és családja.

"Teljesen váratlanul ért mindenkit a látogatása. Nem számítottunk az érkezésére, de nagyon örültünk neki. Én sajnos nem voltam ott az üzletben, csak a kollégám beszámolójára tudok támaszkodni. Majd egy órát volt és beszélgetett. Nagyon közvetlen volt, a végén, amikor közös fotóra kérték, még meg is lepődött, hogy felismerték" – nyilatkozta a Blikknek a tulajdonos, Jásdi István.

Mel Gibson Csopakon járt Forrás: Jásdi Borterasz

A hollywoodi sztároktól egyébként szokatlan, hogy minden előzetes bejelentkezés nélkül érkeznek egy étterembe, az általánosan bevett protokoll szerint az asszisztencia éppen annyival előre tájékoztatja a helyet, hogy fel tudjanak készülni a híresség érkezésére és legyen idejük biztosítani, hogy más vendégektől távol, nyugodtan helyet tudjon foglalni. Ezúttal azonban erre nem került sor.

"Senki nem szólt ide, ez egy teljesen privát látogatás volt. A családjával és egy sofőrrel érkezett. Végigkóstolta a borokat, beszélgetett egy jóízűt, majd tekintélyes mennyiségben bevásárolt a felsőkategóriás csúcsborainkból" – magyarázta örömmel a tulajdonos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.