A TikTok új sztárja a lány, aki tökéletesen utánozza Anna Delvey álörökösnőt: videó

Forrás: Instagram/AnnaDelveyCourtLooks -
Anna Sorokin Tiktok Jordaan Jane Anna Delvey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Delvey álörökösnő története a Netflix sorozatának köszönhetően vált ismertté. A fiatal nő az egész New York-i elitet átverve élte áloméletét, egészen börtönbe kerüléséig. Bár Anna a sorozat szolgáltatójától kapott összegből a tartozásait rendezni tudta, a vízuma azonban lejárt, ezért a hírek szerint már ki is toloncolták az Egyesült Államokból. Anna Sorokin a TikTokon Jordaan Jane néven szereplő lányt is megihlette, aki zseniálisan utánozza őt. 

Mutatjuk is az egyik videóját, ahol tökéletesen utánozza Anna mimikáját, gesztusait, hanghordozását.

@jordaanjane SHE’S BACK by popular demand #annadelvey#annasorokin#inventinganna#inventingannanetflix#netflix#youlookpoor#idonthavetimeforthis @Netflix ♬ Anna Delvey - Jordaan✨

Már évekkel ezelőtt szárnyra kapott az orosz származású Anna Szorokin története, aki német örökösnőnek adta ki magát és művészi szinten verte át a New York-i elit felét. Hatalmas pénzeket csalt ki a felső tízezerből, megjelenése, határozottsága és fényűzőnek tűnő élete miatt senki nem vonta kétségbe történetét, ami nagyjából arra épült, hogy éppen várja, hogy kifizessék a hatalmas vagyonát. Anna Delvey néven szerzett helyet magának a felső tízezerben, de hiába építette fel nagy gonddal hamis életét, lebukott és bíróság elé került. 8 vádpontban találták bűnösnek, 12 évet kapott, de feltételesen szabadon engedték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.