Hatalmas bakit vétett a plasztikai sebész: rókaszem helyett szarva lett a fiatal lánynak - Videó

Forrás: Shutterstock -
szarvak beavatkozás kozmetikai műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessie Carr egy vagyont költött kozmetikai műtétjére, abban bízva, hogy a beavatkozás után olyan szeme lesz majd, mint a rókáknak. A divatos rókaszem helyett azonban két kisebb szarvval lett gazdagabb. 

Jessie Carron egy úgynevezett 'Fox Eeye', magyarul rókaszem kozmetikai műtéten esett át, amelynek az lett volna a lényege, hogy a beavatkozás után a fiatal lánynak olyan szeme legyen, mint a rókáknak vagy a macskáknak.

A műtét után azonban feldagadt egy rész Carr halántékánál, ami úgy néz ki, mintha két szarv nőtt volna ki a fejéből.

Jessie a TikTokon is megosztotta a történetét, illetve megmutatta a szarvait. A fiatal lány egy vagyont költött a beavatkozásra, amit azóta már nagyon megbánt - írja a Mirror.

@_jessiecarr I can’t take myself seriously #foxeye#foxeyethreads#foxeyethreadlift#botched#botchedsurgery♬ original sound - Slowed Songs

Nem ő az egyetlen, aki pórul járt egy szépészeti beavatkozás miatt. Néhány nappal ezelőtt megdöbbentő fotó kezdett terjedni az interneten a világ legkövérebb hüvelyű nőjéről, aki Barbie-orrot és macskaszemet kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.