Döbbenet! Hatszor bukott meg matematikából a népszerű magyar énekes

matematika Megasztár Mujahid Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár első szériájának döntős versenyzője, Mujahid Zoltán egykor végigszenvedte minden nyarát. Az előadó a Life TV Lángelmék című műsorában vallott arról, hogy gyerekként milyen kihívásai akadtak a matematikával. 

Mujahid Zoltán még a Megasztár első szériájában tűnt fel, ahol egészen a döntőig jutott. Az énekes, igaz, nem nyerte meg a tehetségkutatót, de Tóth Verával, aki viszont győztesként végzett, azóta is szoros barátságot ápolnak. Legutóbb mindketten a Life TV Lángelmék című esti műsorában tűntek fel, ahol kiderült, hogy Zoli gyakorlatilag félévente megbukott matematikából.

Végül mindig megmenekült a bukástól, de ennek az volt az ára, hogy nyaranta minden augusztusban tanult, hogy átmenjen a vizsgákon. Ahogy Mujahid Zoli fogalmazott, minden nyara pokol volt.

A teljes videót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.