Liz Hurley teljesen összetört: megható sorokkal búcsúzik egykori vőlegényétől

halál búcsú színésznő Liz Hurley Shane Warne Elizabeth Hurley vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elizabeth Hurley és a tragikus hirtelenséggel elhunyt Shane Warne három éven keresztül alkottak egy párt: a színésznő nem találja önmagát, mióta a férfi elhunyt.

52 éves korában, thaiföldi nyaralása során váratlanul szívrohamot kapott, majd életét vesztette a krikett történetének egyik legeredményesebb dobójtékosa, Shane Warn -írja a Blikk. A sportoló világbajnokként vonult vissza, és rajongói mellett Elizabeth Hurley is gyászolja.

A színésznő 2010-ben ismerte meg Shanet, akivel 2011-ben el is jegyezték egymást. Szerelmük nem teljesedhetett ki igazán, 2013-ban ugyanis lemondták az esküvőt; a köztük lévő jó kapcsolat azonban továbbra is megmaradt. Nem csoda tehát, hogy Liz teljesen összetört Shane halála miatt, a közösségi oldalán rengeteg közös fotóval és megható sorokkal búcsúzott egykori vőlegényétől:

A gyönyörű színésznő az utóbbi időben leginkább tökéletes alakja miatt volt reflektorfényben, a Netflix egyik karácsonyi előzetesében szinte anyaszült meztelenül láthattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.