Molnár Anikó Bochkor Gáborról: "Gáborral esküvőt és gyereket terveztünk"

instagram.com/molnaraniko11/ -
házasság szerelem Molnár Anikó Bochkor Gábor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó évek óta keresi a szerelmet, legutóbbi kapcsolatának nemrég lett vége. A sok csalódás ellenére még mindig hisz abban, hogy hamarosan megtalálja a nagy őt.

Molnár Anikó a magánéletéről vallott nemrég, elárulta, hogy a kapcsolatai nagy részében eddig mindig ő kezdeményezte a szakítást, aminek a másik fél általában nem örült és próbált még egy esélyt kapni.

"Valahogy elkényelmesednek mellettem a pasik, mert örömmel főzök, mosok, kiszolgálom őket, és azt hiszik, ez alanyi jogon jár" – mesélte a Blikknek Anikó, aki régi, nagy szerelméről, Bochkor Gáborról is ejtett néhány szót.

Molnár Anikó és Bochkor Gábor esküvőt és gyermeket tervezett instagram.com/molnaraniko11/

"Gáborral esküvőt terveztünk, és sírva borultunk egymás nyakába, amikor megbeszéltük, hogy gyereket szeretnénk. Ő kezdeményezte mindkettőt, majd semmi sem lett belőle. 2005 óta pedig nem is beszéltünk egymással. Pedig hihetetlenül mély érzésű ember, aki nagyon tud szeretni, csak sajnos nem tartósan"

– mondta, majd hozzátette, hogy ő már belefáradt a kalandokba, komoly kapcsolatot keres, egy olyan férfit, aki mellett végre lehorgonyozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.