Elnökre itta magát a férfi - a kiérkező mentősöket is meg akarta hívni egy italra

Joe Biden ittas mentők alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megsérült az egyik fővárosi szálloda amerikai vendége, aki a kiérkező mentőknek azt állította, ő Joe Biden, az Amerikai Egyesül Államok 46. elnöke.

Nem mindennapi esetről számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebookon. Elmondták, hogy megsérült az egyik fővárosi szálloda vendége pár nappal ezelőtt a hotel bárjában, ezért mentőt hívtak hozzá. A helyzet azonban nem várt fordulatot vett.

"Megsérült az egyik fővárosi szálloda vendége pár napja a bárban, akihez akkor a mentők segítségét kérték. Bajtársaink rövid időn belül helyszínre értek és egy 45 év körüli, etiles leheletű férfit láttak el, aki állította magáról, hogy ő "Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke". A jó hangulatú "President" eleinte egy-egy whiskyvel próbálta megvendégelni bajtársainkat a west wing nevében, végül inkább amerikai dalok széles repertoárjával kápráztatta el a mentőket. A férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba, ami alatt felcsendült több, méltatlanul elfeledett Elvis nóta, Tina Turner dal és Britney Spears "Oops!... I did it again" slágere is, amit még a sürgősségi osztályon várakozók is "élvezhettek" egy rövid ideig. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írták a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.