Hatalmas bejelentést tett Dombóvári István: "Egy kicsit visszavonulok"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
pihenés visszavonulás humorista Dombóvári István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dombóvári István az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott: most úgy érzi, hogy eljött annak az ideje, hogy kicsit visszavegyen a tempóból és a családjára, a szeretteire koncentráljon. 

Dombóvári István humorista úgy döntött, hogy egy időre hátat fordít a színpadnak és a közeljövőben a pihenésnek, feltöltődésnek szenteli az idejét.

"Negyvennégy lettem, na meg férj, aztán apa és utána majdnem megpusztultam. Mozgalmas évek voltak ezek. Most egy kicsit eltűnök. Igyekszem inspirációt gyűjteni, újra tölteni a lelkem, nagygenerálozni a testem. Egy kicsit visszavonulok.

Hatalmas bejelentést tett Dombóvári István: "Egy kicsit visszavonulok" Fotó: Polyák Attila/Origo

"Eddig úgy volt, hogy mire befejeztem egy turnét, már kész volt az új előadás, de most nincs. Úgyhogy egy picit örülök annak, ami eddig volt, de kicsit hátra kell dőlnöm. Igyekszem pihenni, feltöltődni. Most, hogy megint kinyílt a világ, lehet utazni, próbálok megélni új dolgokat és inspirációt gyűjteni. És remélhetőleg jövőre visszatérek a hatodik estemmel" – mondta Dombóvári a Dumaszínháznak adott interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.