Kárpáti Rebeka: "Ezt a szerelmet nagyon óvom a kíváncsi szemektől és a médiától"

Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram -
párkacsolat új szerelem Kárpáti Rebeka kapcsolata Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka tavaly novemberben jelentette be, hogy véget ért párkapcsolata Frohner Ferenccel, de nemrég ismét rátalált a szerelem.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc két éven keresztül alkottak egy párt, tavaly ősszel azonban mindenkit meglepett a hír, hogy pontot tettek kapcsolatuk végére. Elmondásuk szerint a szakítás békésen zajlott, akkor úgy fogalmaztak, hogy "elmentek egymás mellett".

Kárpáti Rebeka Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram

Április elején azonban az influenszer sejtelmes képet posztolt Instagram-oldalára, melyből kiderült, hogy ismét rátalált a szerelem. Bár ennél többet eddig nem árult el kapcsolatáról, a rajongók kiderítették, hogy a férfit Balázsnak hívják, és civil foglalkozása van.

Most azonban Rebeka a Story magazinnak nyilatkozott új kapcsolatáról: "Nem szeretnék bujkálni, titkolózni, de tanultam a korábbi kapcsolataim buktatóiból. Emiatt ezt a szerelmet nagyon óvom a kíváncsi szemektől és a médiától".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.