Sokatmondó fotó: Kulcsár Edina és G.w.M. máris esküvőre készülnek?

Forrás: instagram -
esküvő G.w.M család menyasszony Kulcsár Edina vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina furcsa fotót posztolt Instagram sztorijába: az egykori szépségkirálynő ruhapróbán járt.

Kezdenek csillapodni a kedélyek, már ami Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatát és követőiket illeti, ez azonban G.w.M.-ről és volt feleségéről nem mondható el. Úgy tűnik, az emberek nagy része már elfogadta, hogy az egykori szépségkirálynő és a rapper egymásba szerettek, és már nem szedik szét őket a rajongók.

Akárcsak Edinára, Csutira is rátalált a szerelem: az üzletember pár napot Madridban töltött új kedvesével, akivel még kapcsolatuk elején járnak. Bár azt tudni lehet. hogy az egykor egy párt alkotó Edina és Csuti a gyerekek miatt jó kapcsolatot ápolnak egymással, arról ez idáig szó sem volt, hogy a kétgyermekes anyuka és a rapper kapcsolata annyira komoly lenne, hogy hivatalosan is összekötik az életüket.

Nos, most sem azt állítjuk, hogy Márk és Edina esküvőre készülnek, pedig ezt is gondolhatnánk. Edina nemrég ugyanis sokat sejtető fotót posztolt: a felvételen egy készülő fehér ruhát mutatott meg, ami pont úgy fest, mint egy menyasszonyi ruha, a fotó mellé pedig azt írta, ruhapróba.

Ide kattintva te is megnézheted a posztot.

Forrás: instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.