fitneszverseny esküvő családalapítás Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete első fitneszversenyén dobogós helyezést ért el Rubint Rella. A fiatal tehetség számára nagyon sűrű az idei év: hamarosan oltár elé áll szerelmével, akivel már a családalapítás is a terveik között szerepel.

Január óta szorgalmasan készült élete első fitneszversenyére Rubint Rella, aki szigorú étrendet és edzésprogramot követett az elmúlt hetekben. Rella párjával, Somával gőzerővel készül az esküvőjükre is. A fiatal szerelmesek babát is terveznek: azt is elárulták, hogy mikor érkezik hozzájuk a gólya.

"Már a nászutat is szervezzük, de az egyelőre titok, hova megyünk. A párom már nagyon szeretne kisbabát, sokat beszélgetünk erről, de én egyelőre korainak érzem. Előbb szeretném elvégezni az egyetemet: az államvizsga jövő nyáron lesz, utána jöhet a baba."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.