Kirobbanó formában van Rubint Rella: élete első fitneszversenyére készül - Fotó

fotó szexi fitnesz verseny Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella az elmúlt időszakban nagyon odafigyel a táplálkozásra és a rendszeres mozgásra. Ezt nem csupán az egészsége érdekében teszi, nemrég bejelentette az Instagram-oldalán, hogy élete első fitnesz versenyére készül.

Rubint Rella nagyon aktív időszakát éli, gőzerővel készül közelgő esküvőjére, emellett pedig egy hónap múlva színpadra áll élete első fitneszversenyén.

Rubint Réka unokahúga mindent megtesz, hogy a legjobb formáját hozza a versenyen, odafigyel az egészséges táplálkozásra és napi több alkalommal is edz. Ez pedig meg is látszik alakján, kirobbanó formában van Rella, amit nemrég bikiniben mutatott meg a rajongóinak.

"Bár már 1-2 sztorit elkapva a figyelmesek tudhatják, szeretném itt is bejelenteni nektek, hogy úgy éreztem, eljött a pillanat, hogy felkészüljek egy Fitnesz versenyre és színpadra álljak tavasszal. Az egész miértje: Egyrészt kihívást kerestem magamnak 2022-re, valamint az utóbbi időben inkább az otthoni edzések szerelmese lettem és bár megvan az edzői végzettségem, szeretnék fejlődni és visszarázódni az edzőtermi edzésekbe, a legjobbaktól tanulva. Az sem titok, hogy az egész felkészülésnek rendkívül érdekel a szakmai háttere, éppen ezért ihlette meg a 2. diplomám szakdolgozatának témáját is" - mesélte Instagram-oldalán Rella.

Rubint Rella fitneszversenyre készül Forrás: Instagram/Rubint Rella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.