Újra együtt Szellő István és Gubík Ági: visszataláltak egymáshoz szakításuk után

Forrás: Polyák Attila/Origo -
párkapcsolat Gubík Ági Szellő István szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit sokkolt a hír tavaly májusban, amikor kiderült, hogy Gubík Ági és Szellő István párkapcsolata véget ért. Most azonban több közeli forrás is megerősítette, hogy a híradós és a színésznő ismét egymásra talált.

Sem Gubík Ági, sem Szellő István nem szerette a nyilvánosság elé tárni a kapcsolatukat, igyekeztek minél inkább megőrizni magánéletüket. 2015-ben ismerkedtek meg egymással, és a kémia már rögtön megvolt köztük. Egy közeli ismerősük pedig elmondta, hogy a párt a sport, a humor és a kultúra szeretete köti össze, és az, hogy nem zavarja őket a másik fél rendszertelen időbeosztása.

Forrás: Polyák Attila/Origo

Úgy tűnt, párkapcsolatuk igazán harmonikus, tavaly mégis mindenkit sokkoltak, amikor kiderült, hogy már nincsenek együtt. Most viszont úgy tűnik, ismét egymásra találtak. A Blikk egyik olvasója látta őket, amint kettesben sétálnak Budapesten, és azóta már egy közeli ismerős is megerősítette, hogy a két híresség újra együtt van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.