Ma mondja ki a boldogító igent Metzker Viki és szerelme: megmutatták, hol lesz az esküvő

esküvő Metzker Viki BSW Ferenczei Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy napra készül az ország egyik legsikeresebb női DJ-je. Metzker Viktória és szerelme, Gábor ma mondják ki a boldogító igent. A szerelmesek a Tényekben meséltek az esküvőszervezés részleteiről, és megmutatták, hol lesz az esküvőjük.

Rendhagyó módon június 2-án, csütörtökön köt házasságot Metzker Viki és szerelme, a BSW-ből ismert Gaben. A ceremónia a St. Lőrinc Golf Clubban lesz, de az esküvő szervezése nem volt egyszerű feladat nekik, hiszen mindketten nagyon elfogaltak.

Viki szerette volna, ha minden elképzelése valóra válik,Gábor pedig mindenben támogatta a szerelmét, és kivette a részét a szervezésben.

Az esküvői tánc betanulásában a DWTS-ből ismert Hegyes Berci és Lissák Laura segédkeztek, és mindössze pár nap alatt tanulták meg a koreográfiát. A Tények interjújából az is kiderült, hogy Gábor tanúja zenésztársa, Sziklai Mátyás lesz.

Viki pár órával ezelőtt Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy most már egy picikét izgul, hiszen minden perccel közelebb kerül ahhoz, hogy elhangozzanak azok a bizonyos igenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.